eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.sci.inzynieriaFolia do pieczenia - z czego? › Re: Folia do pieczenia - z czego?
  • Data: 2012-02-26 09:34:37
    Temat: Re: Folia do pieczenia - z czego?
    Od: "J.F." <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Sat, 25 Feb 2012 18:23:05 +0100, Grzexs napisał(a):
    > Z czego zrobiona jest taka przeźroczysta folia do pieczenia produktów w
    > kuchennym piekarniku? Papier jakiś czy tworzywo sztuczne? Jaką
    > temperaturę wytrzymuje i co się dzieje po przekroczeniu tej krytycznej
    > temperatury - topi się czy zapala?

    Z czego to nie wiem, ale malo jest tworzyw wytrzymyjacych ponad 200C.

    wiec obstawiam dwa - silikony jakies ... i zwykly celofan

    a celofan to tak do konca nie wiadomo - sztuczne tworzywo czy nie, papier
    czy nie :-)

    J.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: