eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.sci.inzynieriaFolia do pieczenia - z czego? › Re: Folia do pieczenia - z czego?
  • Data: 2012-02-26 16:39:09
    Temat: Re: Folia do pieczenia - z czego?
    Od: "J.F." <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Sun, 26 Feb 2012 16:49:55 +0100, bartekltg napisał(a):
    > Internet sugeruje, że celofan. Jak podacie jakiś sposób
    > na prosty test, mogę sprawdzić;) Na opakowaniu brak składu
    > i informacja 'Używać w temperaturze -60..225 deg C'.
    >
    > Nad płomieniem topi się. Mięsko wychodzi dobre;)

    celofan sie chyba nie topi ?
    internet sugeruje ze temperatura rozkladu 290 C, a zaplonu 300 C.

    J.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: