eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.sci.inzynieriaFolia do pieczenia - z czego?Re: Folia do pieczenia - z czego?
  • Data: 2012-02-28 16:52:10
    Temat: Re: Folia do pieczenia - z czego?
    Od: bartekltg <b...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2012-02-27 18:43, Grzexs pisze:
    >>> Internet sugeruje, że celofan. Jak podacie jakiś sposób
    >>> na prosty test, mogę sprawdzić;) Na opakowaniu brak składu
    >>> i informacja 'Używać w temperaturze -60..225 deg C'.
    >>>
    >>> Nad płomieniem topi się. Mięsko wychodzi dobre;)
    >>
    >> celofan sie chyba nie topi ?
    >> internet sugeruje ze temperatura rozkladu 290 C, a zaplonu 300 C.
    >
    > Jak u licha zadaliście pytanie, że udało się uzyskać odpowiedzi na
    > temat? Ja po przedarciu się przez dziesiątki przepisów na potrawy
    > pieczone zgłodniałem na tyle, że dałem sobie spokój z dalszym szukaniem.

    Dorzucać do zapytania 'składa się' 'zrobiony' czy 'z czego'.
    Dodatkowo J.F. zasugerował, że to celofan, a łatwiej jest googlem
    znaleźć coś potwierdzającego inż odpowiedz na pytanie otwarte.

    Szukać należało po obiedzie;)

    Ale nadal nie mamy ostatecznego potwierdzenia...

    pzdr
    bartekltg



Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: