eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.sci.inzynieriaFolia do pieczenia - z czego? › Re: Folia do pieczenia - z czego?
  • Data: 2012-02-26 15:49:55
    Temat: Re: Folia do pieczenia - z czego?
    Od: bartekltg <b...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2012-02-25 18:23, Grzexs pisze:
    > Z czego zrobiona jest taka przeźroczysta folia do pieczenia produktów w
    > kuchennym piekarniku? Papier jakiś czy tworzywo sztuczne? Jaką
    > temperaturę wytrzymuje i co się dzieje po przekroczeniu tej krytycznej
    > temperatury - topi się czy zapala?

    Internet sugeruje, że celofan. Jak podacie jakiś sposób
    na prosty test, mogę sprawdzić;) Na opakowaniu brak składu
    i informacja 'Używać w temperaturze -60..225 deg C'.

    Nad płomieniem topi się. Mięsko wychodzi dobre;)

    pzdr
    bartekltg

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: