eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.rec.foto.cyfrowaanalog w dobie cyfry › Re: analog w dobie cyfry
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: JA <marb67[beztego]@bb.home.pl>
    Newsgroups: pl.rec.foto.cyfrowa
    Subject: Re: analog w dobie cyfry
    Date: Mon, 14 Dec 2009 00:38:36 +0100
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 29
    Message-ID: <hg3ttr$q3a$1@inews.gazeta.pl>
    References: <hfr5ur$jg2$1@inews.gazeta.pl> <Pine.WNT.4.64.0912102252400.200@quad>
    <hfs0uo$4jp$1@inews.gazeta.pl> <hg0shv$48i$1@inews.gazeta.pl>
    <hg149v$3v6$1@inews.gazeta.pl> <hg24tu$p74$1@inews.gazeta.pl>
    <hg2u7r$kek$1@inews.gazeta.pl> <hg3pkv$lij$1@news.onet.pl>
    NNTP-Posting-Host: static-78-8-111-16.ssp.dialog.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1260747516 26730 78.8.111.16 (13 Dec 2009 23:38:36 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 13 Dec 2009 23:38:36 +0000 (UTC)
    X-User: marb67
    User-Agent: Unison/1.7.9
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.foto.cyfrowa:839874
    [ ukryj nagłówki ]

    On 2009-12-13 23:27:19 +0100, "Marek Wyszomirski" <w...@t...net.pl> said:

    > Wszystko zależy od sytuacji. Jak Ci na blat coś cięższego spadnie
    Moja żona nie jest tak silna aby podnieść coś tak ciężkiego. Marku blat
    w kuchni nie ma 1 cm grubości, tylko ciut więcej. Zapewniam Cię, że
    trzeba dobrze pizdnąć ciężkim młotem, żeby pękł. Stawiam na nim gorące
    garnki, rozlewają się różne tłuszcze itd.
    > - z płyty
    > wiórowej się co najwyżej wgniecie,
    Jak się wgniecie, to pęknie na nim laminat. W kuchni to najkrótsza
    droga do wrzodów na powierzchni stołu. Wióry nie cierpią wilgoci. A
    wgniecenie może zrobić kubek z kawą. Nie mówiąc o nieostrożnym
    posługiwaniu się nożem.
    > kamienny - pęknie.
    Zapewniam Cię że nie pęknie.
    > Z kolei wadą
    > tardycyjnego litego drewna są zmiany wymiarów pod wpływem zmian wilgotności
    > powodujące powstawanie po pewnym czasie pęknięć, powierzchnia blatu jest też
    > mnniej odporna chemicznie od laminatu...
    Obecnie chyba nikt nie kładzie w kuchni na blaty litego drewna.

    Jakieś przewagi papieru podłogowego zwanego panelami, nad parkietem?

    --
    Nie odpowiadam na treści nad cytatem
    Pozdrawiam
    JA
    www.skanowanie-35mm.pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: