eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.rec.foto.cyfrowaanalog w dobie cyfryRe: analog w dobie cyfry
  • Data: 2009-12-13 23:38:36
    Temat: Re: analog w dobie cyfry
    Od: JA <marb67[beztego]@bb.home.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On 2009-12-13 23:27:19 +0100, "Marek Wyszomirski" <w...@t...net.pl> said:

    > Wszystko zależy od sytuacji. Jak Ci na blat coś cięższego spadnie
    Moja żona nie jest tak silna aby podnieść coś tak ciężkiego. Marku blat
    w kuchni nie ma 1 cm grubości, tylko ciut więcej. Zapewniam Cię, że
    trzeba dobrze pizdnąć ciężkim młotem, żeby pękł. Stawiam na nim gorące
    garnki, rozlewają się różne tłuszcze itd.
    > - z płyty
    > wiórowej się co najwyżej wgniecie,
    Jak się wgniecie, to pęknie na nim laminat. W kuchni to najkrótsza
    droga do wrzodów na powierzchni stołu. Wióry nie cierpią wilgoci. A
    wgniecenie może zrobić kubek z kawą. Nie mówiąc o nieostrożnym
    posługiwaniu się nożem.
    > kamienny - pęknie.
    Zapewniam Cię że nie pęknie.
    > Z kolei wadą
    > tardycyjnego litego drewna są zmiany wymiarów pod wpływem zmian wilgotności
    > powodujące powstawanie po pewnym czasie pęknięć, powierzchnia blatu jest też
    > mnniej odporna chemicznie od laminatu...
    Obecnie chyba nikt nie kładzie w kuchni na blaty litego drewna.

    Jakieś przewagi papieru podłogowego zwanego panelami, nad parkietem?

    --
    Nie odpowiadam na treści nad cytatem
    Pozdrawiam
    JA
    www.skanowanie-35mm.pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: