eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.sci.inzynieriaStal na nóżStal na nóż
  • Data: 2021-10-19 10:40:17
    Temat: Stal na nóż
    Od: robot <r...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Chciałem sobie kupić plasterek dobrej stali i zrobić z niego nóż kuchenny.
    Cały proces wykonania noża jest możliwy do wykonania w moich warunkach
    domowych, oprócz hartowania.

    I pytanie moje jest takie (pewnie głupie): czy są stale które nie
    wymagają hartowania żeby były twarde? Stale proszkowe się hartuje?
    Właśnie na twardości najbardziej mi zależy.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: