eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.rec.foto.cyfrowaanalog w dobie cyfryRe: analog w dobie cyfry
  • Data: 2009-12-14 23:20:12
    Temat: Re: analog w dobie cyfry
    Od: "d...@v...pl" <d...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On 14 Gru, 00:38, JA <marb67[beztego]@bb.home.pl> wrote:
     Z kolei wadą
    > > tardycyjnego litego drewna są zmiany wymiarów pod wpływem zmian wilgotności
    > > powodujące powstawanie po pewnym czasie pęknięć, powierzchnia blatu jest też
    > > mnniej odporna chemicznie od laminatu...
    >
    > Obecnie chyba nikt nie kładzie w kuchni na blaty litego drewna.

    Prawdziwy drewniany blat kuchenny odpowiednio potraktowany ?
    Utopiony na kilka lat w wodzie i wysuszony ponownie prawie stuletni
    blat
    kuchenny po przeszlifowaniu posłużył do konstrukcji nowej kuchni
    ( aczkolwiek w stylu wiedeńskiej secesji)
    u mojej koleżanki.
    Obecnie kuchnia ma z osiem lat , blat służy jak służył.
    Pozdro Marcin

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: