eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.sci.inzynieriaInżynieria w kuchni :-) › Re: Inżynieria w kuchni :-)
  • Data: 2009-02-02 16:46:07
    Temat: Re: Inżynieria w kuchni :-)
    Od: Konrad Anikiel <a...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On 2 Feb, 16:10, "Krzysztof Tabaczynski" <k...@p...onet.pl>
    wrote:
    > Otwór w obuchu jest nieco stożkowy. Z jednej strony
    > ma średnicę 15 mm a z drugiej 14 mm. Mierzyłem
    > suwmiarką. Rozumiem, że tak ma być?

    Toż to odlew nie ruszony ludzką ręką- musi być stożek. Zawsze możesz
    wcisnąć rączkę odwrotnie i zaklinować- mniejsza szansa że spadnie.
    Rozwiązania mogą być różne, od totalnej prowizory (gwóźdź, wkręt do
    drewna) do fachowego klina (tylko trzeba go mieć). A jeszcze prościej
    jest wyrzucić i drugi sobie sprawić :-)

    Konrad

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: