eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.rec.foto.cyfrowaZygmunt Dariusz › Re: Zygmunt Dariusz
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: JA <marb67[beztego]@bb.home.pl>
    Newsgroups: pl.rec.foto.cyfrowa
    Subject: Re: Zygmunt Dariusz
    Date: Sun, 24 Apr 2011 22:42:45 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 27
    Message-ID: <ip2205$6i0$1@inews.gazeta.pl>
    References: <iosin6$70m$1@inews.gazeta.pl>
    <4db2fd03$0$2442$65785112@news.neostrada.pl> <iov4do$psf$1@news.onet.pl>
    <4db33cf4$0$2499$65785112@news.neostrada.pl> <ip0use$8nv$1@news.onet.pl>
    <4db4134e$0$2437$65785112@news.neostrada.pl>
    <ip16sq$3tg$1@inews.gazeta.pl>
    <1...@4...net>
    <ip1u99$p58$1@inews.gazeta.pl> <ip1vuq$tmn$1@news.onet.pl>
    NNTP-Posting-Host: static-78-8-111-16.ssp.dialog.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1303677765 6720 78.8.111.16 (24 Apr 2011 20:42:45 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 24 Apr 2011 20:42:45 +0000 (UTC)
    X-User: marb67
    User-Agent: Unison/1.7.9
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.foto.cyfrowa:876196
    [ ukryj nagłówki ]

    On 2011-04-24 22:07:54 +0200, Marek Wyszomirski <w...@t...net.pl> said:

    > Tu nie do końca się zgodzę. Smak i wygląd pokarmu ocenisz bez problemu,
    > ale już tego, czy został przyrządzony tak, aby nie utracił swoich
    > wartości samodzielnie ocenić nie będziesz w stanie (np. miód po
    > nadmiernym przegrzaniu smakiem się nie różni, a wiele substancji
    > cennych dla organizmu ulega w nim rozkładowi). Podobnie z przyprawami
    > -wiele pzrypraw podnoszących wartości smakowe nie jest obojętnych dla
    > zdrowia (np. glutaminian sodu) i sama ocena smaku potrawy nie daje
    > pełnej informacji o jej jakości.
    > Z meblami jest nieco podobnie jak z oceną jakości zdjęć - laikowi będą
    > się podobały, a gdy się wie na co patrzeć - można wyłapać niewidoczne
    > dla kogoś nieświadomego błędy w sztuce ich wykonania.

    Marku. Ale nikt mi nie zabroni moimi ułomnymi metodami określić że
    jakieś zdjęcie/a to knot/y.
    I wcale nie muszę robić zdjęć, żeby to ocenić.
    Na zasadzie, pokaż że umiesz lepiej, w ogóle nie można by było niczego
    oceniać, bo tak naprawdę niewiele rzeczy umiemy lepiej.
    Jak mi ktoś wciska że Avatar to dzieło sztuki filmowej to mu nie
    uwierzę i powiem że to chłam. I tyle. Wcale nie robię filmów.
    --
    Nie odpowiadam na treści nad cytatem
    Pozdrawiam
    JA
    www.skanowanie-35mm.pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: