eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaTransformator z mikrofalówki › Re: Transformator z mikrofalówki
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!3.eu.feeder.erj
    e.net!feeder.erje.net!feeder1.feed.usenet.farm!feed.usenet.farm!news.uzoreto.co
    m!peer01.ams4!peer.am4.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.ne
    ostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neo
    strada.pl.POSTED!not-for-mail
    Subject: Re: Transformator z mikrofalówki
    Newsgroups: pl.misc.elektronika
    References: <b...@g...com>
    <c...@g...com>
    <sf6tkh$lo$1@gioia.aioe.org> <611808cc$0$517$65785112@news.neostrada.pl>
    <c...@g...com>
    <6118de83$0$515$65785112@news.neostrada.pl>
    <61194411$0$501$65785112@news.neostrada.pl>
    <61195017$0$519$65785112@news.neostrada.pl>
    <6119543e$0$515$65785112@news.neostrada.pl>
    <sfbsmi$sb0$1$Janusz@news.chmurka.net>
    From: Paweł Pawłowicz <pawel.pawlowicz13@gmailDOTcom>
    Date: Sun, 15 Aug 2021 22:29:00 +0200
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:78.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/78.13.0
    MIME-Version: 1.0
    In-Reply-To: <sfbsmi$sb0$1$Janusz@news.chmurka.net>
    Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
    Content-Language: pl
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Lines: 12
    Message-ID: <6119790c$0$559$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 83.30.112.158
    X-Trace: 1629059340 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 559 83.30.112.158:56975
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 1848
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.elektronika:766684
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 15.08.2021 o 22:16, Janusz pisze:
    [...]
    > W piekarniku mam rożen i go w ogóle nie używam bo wystarcza termoobieg
    > (do którego już drugą grzałkę wymieniam), kurczaka nabija się na stojak
    > i stawia na tacy,obracanie zbędne przy termoobiegu a skórkę ładnie
    > przyrumieni.

    Jeśli chcesz ładnie przyrumienioną skórkę, posmaruj roztworem cukru (lub
    lepiej miodu) przed pieczeniem. Miodu niedużo. To się nazywa reakcja
    Maillarda.

    P.P.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: