eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.sci.inzynieriaStal na nóżRe: Stal na nóż
  • X-Received: by 2002:a05:6214:29c9:: with SMTP id gh9mr10954830qvb.50.1634902011827;
    Fri, 22 Oct 2021 04:26:51 -0700 (PDT)
    X-Received: by 2002:a05:6214:29c9:: with SMTP id gh9mr10954830qvb.50.1634902011827;
    Fri, 22 Oct 2021 04:26:51 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.poznan.pl!newsfeed.pionier.net
    .pl!news-2.dfn.de!news.dfn.de!2.eu.feeder.erje.net!feeder.erje.net!newsfeed.xs4
    all.nl!newsfeed9.news.xs4all.nl!tr1.eu1.usenetexpress.com!feeder.usenetexpress.
    com!tr2.iad1.usenetexpress.com!border1.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com
    !news-out.google.com!nntp.google.com!postnews.google.com!google-groups.googlegr
    oups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.sci.inzynieria
    Date: Fri, 22 Oct 2021 04:26:51 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <f...@g...com>
    Injection-Info: google-groups.googlegroups.com;
    posting-host=2a01:110f:1518:2a00:d867:9799:2f09:ee60;
    posting-account=OvpLHAoAAABw4mGhmmXBN7EFlRmDYKCy
    NNTP-Posting-Host: 2a01:110f:1518:2a00:d867:9799:2f09:ee60
    References: <616e8473$0$528$65785112@news.neostrada.pl>
    <e...@g...com>
    <6171a453$0$513$65785112@news.neostrada.pl>
    <a...@g...com>
    <s...@f...lasek.waw.pl>
    <f...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <3...@g...com>
    Subject: Re: Stal na nóż
    From: WM <c...@p...onet.pl>
    Injection-Date: Fri, 22 Oct 2021 11:26:52 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Lines: 28
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.sci.inzynieria:46341
    [ ukryj nagłówki ]

    piątek, 22 października 2021 o 11:35:45 UTC+2 Konrad Anikiel napisał(a):
    > On Thursday, 21 October 2021 at 23:02:38 UTC+2, Jarosław Sokołowski wrote:
    > > Pan Konrad Anikiel napisał:
    > >
    > > > A noże z proszków to w ogóle przerost formy nad treścią [...]
    > >
    > > Odwrotnie niż banalna zupa z proszku.
    > W takim nożu z proszku trzeba dodać dużo treści powiedzmy niewidocznej dla zwykłego
    zjadacza zupy. Jakieś tam metalurgie, obróbki cieplne, techniki spajania, obróbki
    ubytkowej, samo szlifowanie to temat na doktorat. A do zupy? No coż, do zupy dodaje
    się wody.
    > > > Tak wyposażony byś opanował obróbkę cieplną do perfekcji.
    > > > Wszystko dla ludzi.
    > > Ja znam nawet takich zakręconych, co to w ogródku budują sobie dymarki,
    > > ściągają skądeś rudy darniowe, dmą w miechy, kują, hartują, a te ostrza,
    > > to takie całkiem całkiem im wychodzą.
    > Ludzie dzielą się na takich co wiedzą i na takich co znają takich co wiedzą. Na
    usenetach nawet nie trzeba nikogo pytać kto do której grupy należy. Sam pokaże.
    Są też i tacy, którzy nie należą do żadnej z wymienionych grup, ale czują wewnętrzną
    potrzebę zademonstrowania swojej dominacji nad innymi.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: