eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.rec.foto.cyfrowakulisy robienia zdjęć żarcia (od pro)Re: kulisy robienia zdjęć żarcia (od pro)
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P
    OSTED!not-for-mail
    From: "b...@n...pl" <b...@n...pl>
    Newsgroups: pl.rec.foto.cyfrowa
    Subject: Re: kulisy robienia zdjęć żarcia (od pro)
    Date: Wed, 10 Aug 2011 10:57:19 +0200
    Organization: ATMAN - ATM S.A.
    Lines: 16
    Message-ID: <j1th5f$aec$1@node2.news.atman.pl>
    References: <j1ldt1$79i$1@inews.gazeta.pl> <j1llh2$lj8$1@news.onet.pl>
    <4e3e5c05$0$3501$65785112@news.neostrada.pl>
    <j1m8d6$din$1@mx1.internetia.pl>
    <4e3f050d$0$2489$65785112@news.neostrada.pl>
    <j1o1cm$auf$1@inews.gazeta.pl> <n...@w...kopernik.gliwice.pl>
    <4e3fb5e3$0$3510$65785112@news.neostrada.pl>
    <1lzrkja7ocw8o$.hyeaepig466n$.dlg@40tude.net>
    <j1pa2l$rc9$1@mx1.internetia.pl>
    <1blybkndby9if$.xfel58s1i3jh.dlg@40tude.net>
    <j1rjen$1cu9$1@newsread1.aster.pl>
    <6zstyruvjd5f.ivaphfau48rv$.dlg@40tude.net>
    NNTP-Posting-Host: 195.78.67.5
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: node2.news.atman.pl 1312966639 10700 195.78.67.5 (10 Aug 2011 08:57:19 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Wed, 10 Aug 2011 08:57:19 +0000 (UTC)
    User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.1.10) Gecko/20100624
    Mandriva/3.0.5-0.1mdv2009.1 (2009.1) Thunderbird/3.0.5
    In-Reply-To: <6zstyruvjd5f.ivaphfau48rv$.dlg@40tude.net>
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.foto.cyfrowa:881713
    [ ukryj nagłówki ]

    On 10.08.2011 09:12, Henry(k) wrote:
    > Dnia Tue, 9 Aug 2011 17:24:16 +0200, ax napisał(a):
    >
    >> fajny patent z drutem. Niby oczywisty, ale...
    >
    > Ojciec zmajstrował bo już miał dość poupalanych patyków i opalonych włosów
    > na przedramionach po ratowaniu spadniętych kiełbas ;-) A druty po nagrzaniu
    > i przypieczniu trzymają tak że potem ciężko zdjąć.
    >

    Ja znam inną metodę pieczenia. Nadziewa się kiełbasę wzdłuż, a nie w
    poprzek i nie trzyma nad ogniem, tylko nisko, obok ognia, przy żarze.

    --
    wer <",,)~~
    http://szumofob.eu

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: