eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.rec.foto.cyfrowakulisy robienia zdjęć żarcia (od pro)Re: kulisy robienia zdjęć żarcia (od pro)
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!.POSTED!not-for
    -mail
    From: Maurice de Poszepszynski <s...@d...najt>
    Newsgroups: pl.rec.foto.cyfrowa
    Subject: Re: kulisy robienia zdjęć żarcia (od pro)
    Date: Sun, 07 Aug 2011 11:22:47 +0200
    Organization: http://onet.pl
    Lines: 11
    Message-ID: <j1llh2$lj8$1@news.onet.pl>
    References: <j1ldt1$79i$1@inews.gazeta.pl>
    NNTP-Posting-Host: 178-37-25-76.adsl.inetia.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.onet.pl 1312708962 22120 178.37.25.76 (7 Aug 2011 09:22:42 GMT)
    X-Complaints-To: n...@o...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 7 Aug 2011 09:22:42 +0000 (UTC)
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420
    SeaMonkey/2.0.14
    In-Reply-To: <j1ldt1$79i$1@inews.gazeta.pl>
    X-Antivirus: avast! (VPS 110807-0, 2011-08-07), Outbound message
    X-Antivirus-Status: Clean
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.foto.cyfrowa:881599
    [ ukryj nagłówki ]

    Użytkownik - Lurra napisał:
    > tutaj jakiś gość - Polak - opisuje dokładnie jak robił profesjonalne zdjęcia
    > i opisuje swój warsztat robienia zdjęć żarcia na zlecenie Pizza Hut,
    > jakieś sałatki i inne potrawy które można wpierdolić znaczy się zeżreć w tym
    > fast foodzie, można się wielu rzeczy nauczyć od tego zioma, dobre zdjęcia
    > odpierdala


    Skąd ty wylazłeś, "człowieku"?
    --
    Wendy! I'm home.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: