eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.rec.foto.cyfrowakulisy robienia zdjęć żarcia (od pro) › Re: kulisy robienia zdjea ?arcia (od pro)
  • Data: 2011-08-09 14:47:44
    Temat: Re: kulisy robienia zdjea ?arcia (od pro)
    Od: Jakub Witkowski <j...@d...z.sygnatury> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2011-08-09 10:37, b...@n...pl pisze:

    > podskakuje znaleźć bat. Dyrektor zakładów mięsnych musiał wyrobić normę,
    > miał rzucić na rynek 100 ton wytworów mięsnych to rzucał, niezależnie od
    > tego ile mięsa otrzymał do ich wyprodukowania.

    Pod warunkiem, że miał technologię do wyprodukowanie "czegoś z niczego".
    A z tym było dużo słabiej niż dziś. Chemia spożywcza i metody produkcji
    żywności były u nas równie zacofane jak cała reszta.
    Weźmy np. wędliny drobiowe - cos takiego praktycznie nie istniało, bo nie umieli
    zrobić.

    --
    Jakub Witkowski | Prezentowane opinie mogą być niepoważne,
    z domeny | nieprawdziwe, lub nie odpowiadać w części
    gts /kropka/ pl | lub całości poglądom ich Autora.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: