eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaCzym sklejać / naprawiać / montować plastik?Re: Czym sklejać / naprawiać / montować plastik?
  • Data: 2018-08-08 22:33:05
    Temat: Re: Czym sklejać / naprawiać / montować plastik?
    Od: Uzytkownik <a...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2018-08-08 o 17:46, Kris pisze:
    > W dniu wtorek, 7 sierpnia 2018 23:23:23 UTC+2 użytkownik Uzytkownik napisał:
    >
    >> No to daj linka i nie pierdol.
    > To nie Ty pisałeś że chleb piecze sie w 200stC przez 2 godz?
    > Daj też linka do swoich głupot w których
    >
    >> Problem jest w tym, że chleb wypieka się w
    >> piecach nagrzanych nawet do 230-250 stopni Celsjusza. Później
    >> temperaturę się obniża do 180'C.
    > Przez dwie godz jak twierdziłeś do tej pory czy jednak doczytałeś(bo raczej w życiu
    nie piekłeś) i sprostujesz?
    >
    >> Co zaś się tyczy receptur pieczenia chleba to co "wypiekacz" to inna
    >> receptura. Ty i ten drugi idiota Kris macie popierdółki do pieczenia
    >> chleba drożdżowego.
    > Tak, tak wiem- Ty miałeś Tefala o mocy 1,7kW. Piekłeś w nim czy nadzorowłeś
    pieczenie?
    >
    >> Tak, tu się używa mniej wody i ja się z tym nie
    >> spieram.
    > Uparcie sie spierasz od kilku dni, kilometry bzdur wypisujesz a później twierdzisz
    że nic takiego nie piałeś
    > Robiłeś kiedykolwiek chleb na zakwasie? Stosuje się pół na pół
    >> Spora część tej wody odparowuje w trakcie
    >> pieczenia. Nie pisałem, że cała.
    > Nie pisałeś? Liczyłes nawey ile energi trzeba aby o,8litra wody odparować z chleba
    >
    >> Ty i Kris kłamiecie pisząc, że ponoć
    >> pisałem, że cała woda z chleba odparowuje i chleb jest całkowicie suchy.
    > https://groups.google.com/d/msg/pl.misc.budowanie/B8
    7X9JkriQA/-zEU2XWqCQAJ
    > "Policzmy ile potrzeba energii, aby podgrzać i odparować wodę, która
    > znajduje się cieście."
    >
    >> Po prostu pozostawię to bez komentarza
    > Twoje bzdury nie można bez komentarza zostawić bo ktoś kiedys przeczyta i pomyśli
    że tak ma być
    > Pisz proszę tylko o tym o czym masz pojęcie
    > O pieczeniu chleba nie pisz bo w życiu żadnego nie upiekłeś i masę bzdur w dwóch
    watkach(zaśmiecając je przy okazji) natworzyłeś.


    Takiego chleba nie piekłem, bo to jest twój wymysł i twoja receptura.

    Po pierwsze nie pisałem, że piecze się 2 godziny w 200'C - to jest twój
    wymysł i konfabulacja.

    Nie pisałem, że z chleba cała woda odparowuje i znika - to także jest
    twój wymysł i konfabulacja.

    Jesteś zwykłym trollem-krętaczem, a przy tym tępym bucem. Nie mam
    zamiaru prowadzić dalszej dyskusji, bo nie zasługujesz na to.

    Każdy może przeczytać co napisałem i sam wyciągnie wnioski. Receptury
    pieczenia chleba są łatwo dostępne w necie i spokojnie można porównać
    kto pisze prawdę.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: