eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaKuchenka indukcyjna i piekarnikRe: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
  • Data: 2014-04-22 17:43:50
    Temat: Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
    Od: Paweł Pawłowicz <p...@w...up.wroc[kropka]pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2014-04-22 16:35, Zachariasz Dorożyński pisze:
    > W dniu wtorek, 22 kwietnia 2014 14:25:48 UTC+2 użytkownik Paweł Pawłowicz napisał:
    >> W dniu 2014-04-20 01:52, Zachariasz Dorożyński pisze:
    >>
    >> [...]
    >>
    >>> Przy gotowaniu ziemniaków albo wołowiny szybkość gotowania wody nie ma
    praktycznie znaczenia.
    >>
    >>
    >>
    >> Akurat przy wołowinie ma. I to bardzo duże.
    >>
    >>
    >>
    >> P.P.
    >
    > zawsze mi się wydawało że wołowinę trzeba długo gotować.

    A rosół (zgadnij z czego) grzać powoli. Czyli jednak szybkość ma znaczenie.

    P.P.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: