eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.comp.pecetdysk twardy 2.5 jako 3.5 (SATA)Re: dysk twardy 2.5 jako 3.5 (SATA)
  • Data: 2012-06-16 16:00:01
    Temat: Re: dysk twardy 2.5 jako 3.5 (SATA)
    Od: "Irokez" <n...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik "Eneuel Leszek Ciszewski" <p...@c...fontem.lucida.console>
    napisał w wiadomości news:jri0s1$jec$1@inews.gazeta.pl...
    > "Irokez" 4fdc796f$0$1229$6...@n...neostrada.pl
    >> 2,5" 5400 nie grzeje się tak bardzo (patrz dyski USB), ale do 7200 to
    >> raczej przydało by się.

    > Masz 7200? Ja mam dwa. :) (Ty zaś, jak widzę, znasz 7200 ze swych marzeń)

    ?

    > Ja bym wolał pofrezować, niż iść do sklepu.
    > Choćby nawet w sklepie były te adaptery za freeko.

    Masz frezarkę? Fajnie. Ja też mam dostęp w każdej chwili.
    Znowu uogólniasz, że każdy więc może frezować

    > Ale naprawdę nie trzeba frezować. :) Trzeba natomiast MIEĆ niepotrzebny

    No mam... miałem.. wywaliłem 8 sztuk WD'ków RE16 które padły mniej/więcej w
    tym samym czasie po 5 latach pracy 24h. Rozebrałem 3 sztuki aby mieć
    podkładki pod kufel. Aby tam wpakować 2,5 cala trzeba by porzeźbić nieco.

    > 3.5' dysk. Można też użyć niepotrzebnej nagrywarki. :) Tam są już tylko
    > PUSTKI... Najważniejsze IMO są te nagwintowane dziurki. :)

    A to już inna bajka, jest jak piszesz. Ale pełno plastiku, więc jak pisałeś
    w poprzedniej odpowiedzi plastik jest niemetalem i nie przewodzi ciepła od
    dysku który się grzeje.. ale chyba już nie grzeje sądząc po Twojej
    odpowiedzi.

    Coś za szybko zmieniasz zdanie. Zdecydować się nie możesz?

    --
    Irokez

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: