eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaKuchenka indukcyjna i piekarnikRe: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!.POSTED!not-for-mail
    From: RoMan Mandziejewicz <r...@p...pl.invalid>
    Newsgroups: pl.misc.elektronika
    Subject: Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
    Date: Tue, 22 Apr 2014 20:43:33 +0200
    Organization: Squadack
    Lines: 26
    Sender: r...@n...agh.edu.pl
    Message-ID: <1...@p...pl.invalid>
    References: <53514eb8$0$2234$65785112@news.neostrada.pl>
    <liuj8i$505$1@speranza.aioe.org>
    <6...@g...com>
    <53565fc7$0$2227$65785112@news.neostrada.pl>
    <b...@g...com>
    <53568e35$0$2376$65785112@news.neostrada.pl>
    <5356ac09$0$2372$65785112@news.neostrada.pl>
    NNTP-Posting-Host: ip-5-172-248-175.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.agh.edu.pl 1398192213 23445 5.172.248.175 (22 Apr 2014 18:43:33 GMT)
    X-Complaints-To: a...@a...edu.pl
    NNTP-Posting-Date: Tue, 22 Apr 2014 18:43:33 +0000 (UTC)
    X-Priority: 3 (Normal)
    In-Reply-To: <5356ac09$0$2372$65785112@news.neostrada.pl>
    X-Comment-To: J.F
    X-Newsreader: MyGate/2.6.0.171 (http://barin.com.ua/soft/mygate/)
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.elektronika:663719
    [ ukryj nagłówki ]

    Hello J.F,

    Tuesday, April 22, 2014, 7:51:04 PM, you wrote:

    >>>>> Przy gotowaniu ziemniaków albo wołowiny szybkość gotowania wody
    >>>>> nie ma praktycznie znaczenia.
    >>>> Akurat przy wołowinie ma. I to bardzo duże.
    >>> zawsze mi się wydawało że wołowinę trzeba długo gotować.
    >>A rosół (zgadnij z czego) grzać powoli. Czyli jednak szybkość ma
    >>znaczenie.
    > Zaraz ... "wolno" gotujaca sie woda ma 100C, a "szybko" gotujaca woda
    > ma 100C.
    > Wiec jaka dla miesa roznica ?

    Diabli wiedzą. Ale każdy, kto trochę gotuje wie, że jak za mocno się
    rosół gotuje to wychodzi mętny i mniej smaczny,,,

    > Oczywiscie jak sie "mocno" gotuje, to trzeba wody dolewac.

    To też.

    --
    Best regards,
    RoMan
    Nowa strona: http://www.elektronika.squadack.com (w budowie!)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: