eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaTeoria a praktyka - Płyta IndukcjaRe: Teoria a praktyka - Płyta Indukcja
  • Data: 2020-06-07 00:44:53
    Temat: Re: Teoria a praktyka - Płyta Indukcja
    Od: Waldek <m...@a...nie.dam> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2020-06-05 o 15:36, J.F. pisze:

    > A propos - jak to jest z tym "tłustym osadem" z gazu ?
    > Potwierdzam ze szafki tluste, ale czy to z gazu, czy skutek gotowania
    > plomieniem, czy sam fakt gotowania (destylacja z para wodną) i plyta
    > indukcyjna tez bedzie dawal tluste osady ?

    Chyba chodzi o to ze ciepło z palnika gazowego wymusza spory przepływ
    powietrza który porywa ten tłuszcz/pare i roznosi po całej kuchni
    Przy grzaniu tylko tego co w garze "chmura" się tak nie rozprzestrzenia
    a i sprawny wyciąg powinien sobie lepiej poradzić

    To taka moja teoria ;)

    Pozdro

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: