eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaKuchenka indukcyjna i piekarnikRe: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
  • X-Received: by 10.140.93.15 with SMTP id c15mr1419qge.14.1397951571846; Sat, 19 Apr
    2014 16:52:51 -0700 (PDT)
    X-Received: by 10.140.93.15 with SMTP id c15mr1419qge.14.1397951571846; Sat, 19 Apr
    2014 16:52:51 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
    .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!c1no774956igq.0!news-out.goo
    gle.com!dz10ni14089qab.1!nntp.google.com!cm18no4415448qab.0!postnews.google.com
    !glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.elektronika
    Date: Sat, 19 Apr 2014 16:52:51 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <liuj8i$505$1@speranza.aioe.org>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=109.243.215.52;
    posting-account=8M0CvAkAAAB7M_iEIKzZJBrD5I452jG9
    NNTP-Posting-Host: 109.243.215.52
    References: <53514eb8$0$2234$65785112@news.neostrada.pl>
    <liuj8i$505$1@speranza.aioe.org>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <6...@g...com>
    Subject: Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
    From: Zachariasz Dorożyński <k...@g...com>
    Injection-Date: Sat, 19 Apr 2014 23:52:51 +0000
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.elektronika:663481
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu sobota, 19 kwietnia 2014 21:37:03 UTC+2 użytkownik LeonKame napisał:
    > Jako uzytkownik kuchenki moge ci powiedziec ze do dupy to jest
    >
    > rozwiazanie, gary musze byc specjalistyczne i jak juz to ciezko cos
    >
    > dluzej gotowac i bardzo latwo cos przypalic. Plusy to szybkie gotowanie
    >
    > wody.

    Czy ja wiem czy to plus że szybko wodę gotuje. Kuchenki z założenia są do czegoś
    bardziej skomplikowanego niż gotowanie wody, pomimo tego że większość jedzenia
    przygotowywanego przy użyciu kuchenki opiera się na wodzie. Szybkość gotowania wody
    to chwyt marketingowy. Przy gotowaniu ziemniaków albo wołowiny szybkość gotowania
    wody nie ma praktycznie znaczenia. Plusem jest to że cała płyta jest łatwa do umycia.
    Przy kuchence z płytkami albo gazowej mycie jest pewnego rodzaju wyzwaniem.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: